dinsdag 22 januari 2008

SIEO mag marcheren

Uit de wandelgangen.
De Nederlandse tak van de tot nu toe obscure kerk SIEO (Streng Islamofobisch Ethisch Orgaan) viert feest. De gemeente Amsterdam heeft bevestigd dat er een akkoord is dat SIEO op 26 januari zeven keer om het nationale monument op De Dam mag marcheren met bazuingeschal en cimbaal gerinkel.
“Dit is fantastisch” meent Eefje Kruwendal-Wante, echtgenote en alter ego van JP (Jaap) Wante, “Nu is onze mars toegestaan en kunnen we legaal laten zien dat we genoeg van ‘de Vrede’ hebben.”
Het is namelijk de bedoeling dat de gelovigen van het Streng Islamofobisch Ethisch Orgaan met deze mars om het nationaal monument gaan proberen om het beeld ‘de Vrede” neer te laten storten. De profeet van SIEO, Anders Begaafd (s.i.a.s.d.) zal persoonlijk deze mars leiden en met een toespraak zorgen dat alle neuzen in de zelfde richting staan zodat de mars rond het nationale monument in het geheel ordelijk verloopt.
Het idee om het beeld ‘de Vrede’ van het national monument neer te laten storten met een mars en bazuingeschal is niet nieuw maar is overgenomen uit de geschiedenis. Volgens de verhalen heeft een invasie leger met enkel maar marcheren en ramshoorn geschal de muren van een hele stad weten te slechten. Na het instorten van de muren werd uit vreugde ‘elk levend wezen’ in de stad afgeslacht.
Thomas Wentzelteef, recent bekeerd tot de islamofobie, zegt het als volgt: “wat ze toen konden, kunnen wij beter. Onze spionnen hebben ontdekt dat door de zure regen ‘de Vrede’ nog maar net vastzit aan het nationaal monument en daarom wordt het een peuleschil. Kijk, wij zijn natuurlijk heel vreedzaam en we gaan zeer zeker niemand afslachten als ‘de Vrede’ neerstort, dat komt allemaal later wel...het gaat nu vooreerst en vooral om het neerstorten van ‘de Vrede’..Hand in hand voor Volk en Vaderland (huhuhuh, dat rijmt!!..)”
Wieneke Katjang is er nog niet zo gerust op, als islamofoob van de eerste orde blijft ze bang... Bang dat het niet lukt om ‘de Vrede’ neer te laten storten..”We kunnen beter met z’n allen emigreren om onze mooie boodschap uit te dragen” aldus Wieneke “Dubai met z’n mooie palmstranden is toch een stuk beter dan dit koude kikkerlandje en een stuk lekkerder om te marcheren. Misschien vriest het wel in Amsterdam op de 26e januari en zit het beeld ‘de Vrede’ vastgevroren aan het nationaal monument op de Dam.” Ze fantaseert nog even verder over Dubai: “en dan laat ik mijn vriendin overkomen en dan gaan we trouwen…en dan ...”, en ze zucht, ”maar daar zal wel niets van terecht komen. Onze profeet Anders Begaafd (s.i.a.s.d.) is verslingerd aan Deense boterkoekjes en Dubai boycot nog steeds alle Deense producten.”
Het vastvriezen van het beeld ‘de Vrede’ aan het nationale monument op De Dam is een zorg van meerdere islamofoben. “Ik weet BIJNA zeker dat de Vrede losraakt door onze mars”, zeg Ariel Wante, zoon en alter ego van JP (Jaap) Wante, “maar stel je voor dat ‘de Vrede’ niet neerstort omdat het vastgevroren zit. Dan zou alles voor niets geweest zijn. Daar moeten we toch nog wat op vinden”
Cas van Spijk heeft er al wat opgevonden. “Ik neem een pruik, een mes en een knuppel mee”, zegt Cas (zie ook http://www.dutch.faithfreedom.org/forum/viewtopic.php?t=10905 ), “de knuppel kan ik gebruiken om ‘de Vrede’ los te knuppelen zodat ze toch neerstort als het met marcheren niet lukt en die pruik kan ik gebruiken om me te vermommen als ondanks het knuppelen het beeld ‘de Vrede’ toch blijft hangen, dan kunnen ze me tenminste niet uitlachen.” Op onze vraag waarom dan dat mes zegt Cas “dat mes is voor het schillen van mijn appel, we kunnen natuurlijk niet de hele dag op een lege maag rond het nationale monument marcheren”
Cas van Spijk is ook bang dat de kerk haar anonimiteit verliest door de mars. “we kunnen ons beter gaan vermommen of zo” aldus Cas, “maar misschien kom ik ook wel niet naar de mars want mijn computer geeft nogal wat problemen.”
Aarsbisschop Meinique van der Huft-Radijs laat zich niet uit het veld slaan en blijft overtuigd dat het allemaal wel lukt op de 26e januari. Ze verwacht zeker 300 islamofoben. “Natuurlijk, het is een stuk minder dan de 20000 die we toen verwachtten in Brussel, maar op 11 september was het natuurlijk ook nog een stuk warmer.”

Geen opmerkingen:

Een reactie posten