woensdag 16 januari 2008

Persbericht SIEO

Persbericht
De Nederlandse tak van de tot nu toe obscure kerk SIEO (Streng Islamofobisch Ethisch Orgaan) heeft besloten dat het tijd is om naar buiten te treden. Daarom wordt er op 26 januari een mars georganiseerd op de Dam in Amsterdam.
Een ieder die zich aangetrokken voelt tot het islamofobisme wordt uitgenodigd om te participeren. Het is de bedoeling dat er op zijn minst 7 keer rond het monument op de Dam gemarcheerd wordt op de tonen van "komt allen tezamen". 
Luidkeels meezingen wordt op prijs gesteld en u wordt allen aangespoord om flink te stampen. Men gelieve echter wel in de maat te blijven, dit om de mars niet uit de pas te laten lopen.
De enige toegestane muziekinstrumenten zijn bazuinen en cimbalen. 
Ook toegestaan tijdens de mars zijn nationale en erkende regionale vlaggen, spandoeken, borden en rijkswapens. 
Vooral het rijkswapen van de Bataafse Republiek, de Nederlandse maagd, wordt aangeraden omdat Nederlandse maagden tegenwoordig zeldzaam zijn. "Mohammedaanse loverboys zijn hiervan de oorzaak, er is geen fatsoenlijke maagd voor ons SIEOers meer te vinden" aldus Streng Islamofobisch Ethisch Organist Ladon Uittenbroek.
Niet toegestaan zijn vlaggen van concurrerende kerken zoals o.a. Stormfront, Blood & Honour, en NVU. Ook communistische symbolen, logos en slogans zijn niet toegestaan. Het rijkswapen van communistisch Rusland is streng verboden maar het rijkswapen van tsaristisch Rusland krijgt een prominente plaats in de mars. Islamitische symbolen, rijkswapens en vlaggen, indien aanwezig, zullen op een bijzondere manier ge-eerd worden.
De mars start om 1300 uur en indien alles gaat zoals voorzien zal de mars eindigen om 1600 uur (niet voorziene omstandigheden, overmacht en "force majeur" natuurlijk voorbehouden voor zover mogelijk). Indien niet iedereen het tempo bij kan houden zal de mars net zolang verlengd worden tot dat de eersten zich weer aangesloten hebben bij de laatsten zodat niets vermoedende toeschouwers een rad voor ogen gedraaid kan worden wat betreft het aantal deelnemers (de eersten zullen de laatsten zijn, aldus Frau Ans Groenendijk, diaken en meisje van plezier van Sieo Nederland)
Voor de mars zullen er toespraken gehouden worden door diverse mensen, onder andere de aarskardinaal van Sieo Nederland, Meinique van de Huft-Radijs en de profeet van Sieo, Anders Begaafd (s.i.a.s.d.)
Het is de verwachting van Sieo Nederland dat het beeld "de Vrede" neerstort na 7 x rond het nationaal monument gemarcheerd te hebben. "Dit beeld is een belediging voor elke rechtgeaarde Islamofoob" aldus Meinique van der Huft-Radijs, "Na het neerstorten van het beeld "de Vrede" zullen wij allen oproepen om tezamen met ons te knielen en te danken dat we dit nog mee mogen maken, na meer dan 60 jaar onder de Vrede geleden te hebben" 
Meinique van de Huft-Radijs twijfelt er niet aan of Sieo's poging om het beeld neer te laten storten zal slagen. "Jazeker lukt dat, onze lieve HEER in Denemarken is een rasechte Islamofoob"
De kerkdichter met de nom de guerre "JaWerke" dicht het uit de losse pols als volgt: 
We zullen ze een poepie laten ruiken,
Onze kerk is never nooit niet meer te stuiten. 
En we zitten hier gezellig en we zitten hier tevree,
Dus we roepen maar uit volle borst ons kerkdevies, HOU ZEE!!"
Verdere informatie over de niet zo stille rondgang rond het monument op de Dam kunt u krijgen door een meeltje aan de kerk sioenederland@gmail.com of een meeltje aan de aarskardinaal herself

Geen opmerkingen:

Een reactie posten