zondag 28 maart 2010

Het rommelt op het Forum

Het rommelt een beetje op het Forum. Forum-admin Pim Krammer heeft besloten om weer eens duidelijk te laten blijken dat discriminerende en haatzaaiende taal niet getolereerd wordt en heeft daarom een op het Forum opererende agent-provocateur op non-actief gesteld en hem/haar tegelijkertijd aan de openbare schandpaal genageld. De man of vrouw mag de komende 2 weken zijn of haar berichtjes niet op het Forum plaatsen.
JP (Jaap) Wante en Sjors de Koning zijn het daar helemaal niet mee eens. Sjors laat weten dat hij de agent-provocateur ontzettend waardeert en dat hij erg ontsteld is dat deze op non-actief gezet is. Ook Jaap Wante is ontsteld. Jaap heeft nogal wat ervaring in het provocateurschap en hij vindt dat anderen het toch veel meer verdiend hebben. Volgens Jaap heeft Pim Krammer de verkeerde te pakken.
Sjors de Koning is het natuurlijk helemaal met Jaap eens. Jaap en Sjors griepen nog wat tegen elkaar dat Pim Krammer het helemaal bij het verkeerde eind heeft en het griepen eindigt er mee dat Sjors meedeelt dat het intellectuele kapitaal in Israel en in Amerika huist (en dus niet op het Forum). Pim Krammer laat hierop weten dat hij al veel geduld gehad heeft met de agent-provocateur en dat deze daarom nu maar eens over zijn zonden moet nadenken.
Jaap sputtert nogmaals even tegen dat anderen het toch veel meer verdienen maar Jaap wordt meteen op zijn nummer gezet dat dit soort klachten maar in prive berichtjes naar het management van het Forum gestuurd moeten worden en niet op het Forum geplaatst. Jaap krabbelt daarop meteen terug en laat weten dat hij de mening van het management respecteert.
Ook Hilly Daashaas is verdwenen. De vlam is letterlijk en figuurlijk in de pan geslagen in huize Daashaas. Hilly was namelijk gisteren bezig om in een koekepan de gekookte aardappels op te bakken die waren overgebleven van het stamppot rauwe andijvie maken (Zeeuwse wasdag) toen ze plotseling weer een ingeving kreeg die nog snel even op het Forum gezet moest worden.
Zoals gebruikelijk had Hilly haar Aldi Medion laptop mee naar de keuken genomen en begon ze meteen als een razende te typen. Jammer genoeg vergat ze daarbij dat de aardappels op het vuur stonden en de boter werd zo heet dat de vlam in de pan sloeg. Hilly had dat gelukkig snel door en ze had de tegenwoordigheid van geest om een deksel op de koekepan te gooien. Rinus, die in de woonkamer de Stentor zat te lezen, rook een brandlucht en kwam ook meteen de keuken instormen. Hij zag Hilly nog net zijn verpieterde avondmaal de vuilnisbak in kieperen en Rini, die zich in gedachten al weer brood met gebakken ei zag eten, werd daarop zo kwaad dat hij Hilly’s laptop van de keukentafel pakte en op de grond smeet.
Hilly barste in tranen uit. De DVD-drive was er uitgesprongen en toen Hilly de laptop snikkend weer oppakte rammelde hij heel erg. Hilly probeerde hem meteen weer op te starten maar dat lukte natuurlijk niet. Hilly is daarom tijdelijk van het Forum verdwenen totdat ze van haar kledinggeld genoeg geld gespaard heeft om een nieuwe Medion laptop bij Aldi te kunnen kopen. Jammer genoeg had Hilly door het vlam-in-de-pan incident geen tijd meer gehad om haar stukje te formateren zodat het nogal rommelig geplaatst was en ze ook op het Forum de wind van voren kreeg van de admins. Gelukkig heeft Hilly dat zelf niet meer kunnen lezen.
Wij laten het onze lezers natuurlijk weten wanneer Hilly weer terug is op het Forum zodat we weer allemaal van haar bijdragen kunnen genieten.
Met de Partij Van Vreemden Vrij (PVVV) van de Supreme Leider gaat het niet zo goed. In beide steden waar de Partij meegedaan heeft aan de gemeenteraads verkiezingen, Den Haag en Almere, wordt de Partij nu buiten de vorming van het college gehouden.
Dit ligt aan de starre opstelling in de eis van het hoofddoekjesverbod. Beide lijsttrekkers, Sietse Friegen in Den Haag en Riekel de Roof in Almere, willen niet tornen aan de eis dat het dragen van hoofddoekjes verboden moet worden. Sietse en Riekel zijn op bevel van de Supreme leider de verkiezingen ingegaan met het standpunt dat er wat aan de criminaliteit, veiligheid, stadsverloedering, onderwijs en gemeentedienstverlening enzovoort gedaan moet worden en beide lijsttrekkers zijn in overeenstemming met het partijstandpunt van mening dat dit enkel en alleen kan door een hoofddoekjesverbod. Men wil daarom geen water bij de klare wijn doen.
Aangezien de andere partijen zoals de Partij van Jacob Cohen het daar niet mee eens zijn, enbijvoorbeeld meer in politie op straat zien dan in een hoofddoekjesverbod, is overleg met de PVVV over een coalitie in beide steden op niets uitgelopen. De partijen proberen nu tot een coalitie te komen zonder deelneming van de PVVV.
Zacharias (Zack) Tabak vindt het vreselijk dat de PVVV van de Supreme Leider nu in beide steden nu verder buiten de coalitiebesprekingen gehouden wordt en hij heeft daarom samen met zijn mannenbroeders een bidsessie georganiseerd genaamd ‘Bidt voor Babel’. Met Babel bedoelen de mannenbroeders niet enkel Den Haag en Almere maar bedoelen ze heel Nederland. De bedoeling is dat met deze ‘Bidt voor Babel’ bidsessie de andere politieke partijen ook het inzicht krijgen dat de PVVVweg de enige juiste weg is.
‘Het verbod op hoofddoekjes zal alle problemen zoals criminaliteit, de bankcrisis, veiligheid enzovoort in Nederland oplossen en moet daarom dus een breekpunt in de coalitieonderhandelingen zijn, ook landelijk’, aldus Zack Tabak en zijn mannenbroeders. Zack is er van overtuigd dat de ‘Bidt voor Babel’ sessie een succes zal zijn want tenslotte zijn de andere bidsessies zoals bijvoorbeeld de‘bidsessie voor een lagere benzineprijs’ en de ‘bidsessie voor de val van het kabinet Balkenende’ ook gelukt.
‘Het is des duivels dat men niet naar de Supreme leider wil luisteren. De waanzin is in de hoofden van de politieke leiders geslopen.’ aldus Zack. Zack Tabak zegt verder: ‘Ik heb met heel mijn hart naar kennis gezocht en alles wat er is heb ik proberen te doorgronden. Ik heb wijsheid gezocht want ik wilde tot een slotsom komen. Van het kwaad heb ik de dwaasheid willen kennen en van de dwaasheden de waanzin. En dat is mij gelukt. Geloof me, de waanzin zit in Jacob Cohen om niet naar de Supreme Leider te luisteren dat het hoofddoekjesverbod de oplossing is van alle kwaad.‘ en Zack schudt bedroefd zijn grote grijze hoofd...
Inspiratie gehaald hierhierhier en hier.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten