vrijdag 19 maart 2010

Het Forum is geschokt

Het Forum is enorm geschokt door de groei in aantal zetels van de partij van Jacob Cohen.
Als de verkiezingen nu gehouden zouden worden dan zou de partij van Jacob Cohen sowieso 40 procent meer stemmen ontvangen dan de Partij Van Vreemden Vrij (PVVV) van de Supreme Leider. Dit is omgezet in 2e kamer zetels zo’n 10 zetels meer. De partij van Jacob Cohen zou daarmee de grootste partij van Nederland worden en zou daarmee de ministerpresident mogen leveren.
De Supreme Leider is na zijn instorting, volgend op het nieuws van de kandidaatstelling van Jacob Cohen, nog niet weer in het openbaar waargenomen. Hij is wel onmiddelijk vanuit zijn Duitse vakantieoord teruggekeerd naar Nederland maar hij is nog in herstel en zoals het er nu naar uitziet zou het herstel wel eens lang kunnen duren. Men hoopt toch wel dat hij voor de kamerverkiezingen weer de oude is. Florrie Raggemaar, die binnen de PVVV de zorgportefeuille beheert, is dagelijks bij de Supreme Leider om hem in zijn persoonlijke ellende te troosten en om zijn maaltijden te bereiden.    
Forumadmin P.(Pim) Krammer heeft wel een verklaring voor de enorme zetelwinst van de partij van Cohen in de peilingen. Volgens Pim is de peiling alleen gehouden onder linkse stemmers en verder zijn volgens Pim de zetels uit de hemel komen vallen omdat andere linkse partijen vrijwel geen zetelverlies tonen. Maar aangezien uw verslaggeefster ontdekt heeft dat Pim Krammer nu eenmaal niet zo'n wiskundig licht is, moet er niet teveel aandacht aan zijn verklaring worden geschonken.
Volgens J.P. (Jaap) Wante zijn de gewonnen zetels niet uit de hemel maar uit de hel gekomen want daar komen de Nederlandse stemmers volgens hem vandaan. Net als Pim Krammer zit ook Jaap een beetje in de put door de theoretische zetelwinst van de partij van Cohen en daarom probeert hij allerlei metafisische oorzaken te vinden die dit zouden kunnen verklaren. Zijn hel theorie is er daar nu één van. Volgens Jaap probeert nu zelfs de duivel de Supreme Leider van het ministerpresidentschap af te houden en Jaap is bang dat het nog gaat lukken ook. Tegen dit soort krachten is nu eenmaal geen enkel kruid gewassen, aldus Jaap Wante, en Jaap heeft daar verstand van.
Ondertussen hebben enkele opgeschoten PVVV jongeren, ook geschokt door de zetelwinst van de partij van Cohen, een moskee in Groningen besmeurd met varkensbloed. Bij de moskee werden ook dierlijke ingewanden en de kop van een wild zwijn aangetroffen dus er kan ook rustig aangenomen worden dat deze opgeschoten PVVV jongeren geen enkel respect voor de natuur hebben want anders hadden ze wel een huisvarken genomen voor hun verfoeielijke daad. Er wordt nog onderzocht hoe het wilde varken aan zijn einde gekomen is en in welke levensfase de kop afgesneden is.
J.P. (Jaap) Wante wil de afschuwelijke daad meteen vergoeilijken door schokkende fotos van ritueel slachten op het Forum te plaatsen die hij uit een kleurenversie van de nazifilm “Der Ewige Jude” gehaald heeft. 'In proportie brengen' noemt Jaap dat. De andere Forumleden zijn daar echter helemaal niet van gediend en laten Jaap dat weten ook. Vrijer Blij laat weten dat hij het Forum gewoon in de huiskamer leest waar de kinderen bij zijn en Vrijer wil niet dat zijn kinderen in aanraking komen met dit soort taferelen aangezien dit de tere kinderziel kan beschadigen. Vrijer verzoekt Jaap dan ook vriendelijk doch beslist om dit niet weer te doen. Ook Pim Krammer laat weten dat hij er niet van gediend is, voornamelijk om niet de suggestie te wekken dat er gruwelijke fotos ingezet worden op het Forum om bepaalde doelen te dienen, ook al was dat natuurlijk wel Jaaps idee en bedoeling. Jaap put zich daarna uit in duizenden excuses en hij belooft met de hand op het hart om het nooit weer te doen. Maar Jaap onderhand kennende weten onze lezers dat klachten normaliter bij Jaap Wante het ene oor in en het andere weer uitgaan.
Hilly Daashaas verkondigt dat het haar niets zal verbazen indien de daders van deze afschuwelijke daad moslims zijn. Volgens haar zijn moskeegangers maar moslims op papier en zou het ze wel eens aardig uit kunnen komen om door deze daad de boel nog meer te laten escaleren zodat de partij van Cohen nog meer zetels krijgt. Het siert de andere Forumleden echter dat ze niets van deze complottheorie van Hilly Daashaas willen weten en haar dat ook laten blijken. Hilly druipt teleurgesteld weer af.
Volgens Jan Klieder is het besmeuren van de moskee echter de schuld van de calvinisten omdat ze Nederland volledig te grabbel hebben gegooid. Hij verklaart dat dit op termijn nog wel consequenties zal hebben. Klieder denkt voorzichtig dat in Nederland wel eens hetzelfde zou kunnen gaan gebeuren als in Srebrenica en hij dankt de partij van Jacob Cohen en andere linkse partijen daarvoor dan ook hartelijk.
De coalitiebesprekingen in Den Haag en Almere zijn op een teleurstelling uitgedraaid voor de Partij Van vreemden Vrij (PVVV). In Almere heeft lijsttrekker Riekel de Roof als grootste partij met geen enkele andere partij overeenstemming kunnen bereiken en in Den Haag heeft de grootste partij de PVVV van lijsttrekker Sietse Friegen als onmogelijk afgedaan. Het probleem is dat de PVVV vast houdt aan haar lompe eisen zoals de instelling van Stadscommandos en het verbod op hoofddoekjes. Beide eisen zijn een breekpunt voor de PVVV en noch Sietse Friegen in Den Haag noch Riekel de Roof in Almere wil daarin water bij de wijn doen zoals bijvoorbeeld Stadshospiks in plaats van Stadscommandos en ook bijvoorbeeld alleen roze en gele hoofddoekjes verbieden in plaats van alle hoofddoekjes.  Hieruit blijkt maar weer dat een stem op de PVVV een verloren stem is want niemand schiet er iets mee op.
Zack Tabak ziet het allemaal maar met lede ogen aan en wil Nederland graag nogmaals een ernstig advies geven zoals hij al zo vaak gedaan heeft. ‘Red u, als een ree uit de hand des jagers, en als een vogel uit de hand des vogelvangers.’, aldus Zack.
Inspiratie gehaald hierhier en hier.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten