woensdag 24 maart 2010

Het Forum put weer moed

De afgelopen week was geen prettige week voor het Forum en de Partij van Vreemden Vrij (PVVV) van de Supreme Leider. De Leider zelf is ingestort in Duitsland en is er nog niet weer boven op terwijl ook, misschien als een resultaat hiervan, de Partij in de polls hard achteruit gegaan is.
Maar het Forum put weer moed uit het bericht dat de Amerikaanse anti-homo, anti-abortus en anti-moslim beweging ‘Christian Anti Network’ een filmpje heeft gemaakt over het gedachtengoed van de Supreme Leider. Het filmpje heet ‘Rising Islam’ en kan aangevraagd worden door 20 dollar te storten op de rekening  van het Anti Network. Voor 320 dollar kan men 100 filmpjes krijgen dus dat is een enorme korting. Enige Forum leden hebben daarom direct al geld gestuurd en zijn in afwachting van de DVDs, zo ook J.P. (Jaap) Wante die ‘zeer gelukkig’ is met het initiatief van de anti-christenen. Dit zou wel eens een ommekeer kunnen zijn in het afglijden van de PVVV en de Supreme Leider.
De Supreme Leider had al laten weten dat hij op 1 mei bij de premiere van het filmpje in Los Angeles aanwezig zou zijn, onder voorbehoud dat hij hersteld zou van zijn inzinking, toen het bericht binnen kwam dat de voorzitter van het Christian Anti Network, Martin Maaier, in de jaren 90 enige politiek incorrecte uitspraken heeft gedaan over onze homosexuele medemens. De Supreme Leider heeft daarop meteen zijn voornemen laten varen om bij de premiere aanwezig te zijn. Hij vindt het echter nog wel steeds ‘een hele eer’ dat er een filmpje over hem gemaakt is door de anti-christenen. ‘Daar is niks mis mee’, aldus de Leider, ‘Het is mijn boodschap.’
Forumadmin P.(Pim) Krammer is het helemaal eens met zijn Supreme Leider om niet naar de premiere te gaan. Anti-moslim zijn is volgens Pim wel okay maar omdat deze christenen ook anti-homo zijn, zijn het christelijke neo-nazies, aldus Pim.
De filmmakers hebben de Supreme Leider geïnterviewd, maar gebruiken ook veel beelden van toespraken die hij heeft gehouden en tv-interviews met hem, zoals onder andere het befaamde ‘minister-president interview’ in Londen. In de trailer wordt onder meer verwezen naar Vetna, het filmpje wat de Supreme Leider zelf maakte en waarin de rapper Sal Adin door de Leider aangewezen werd als de moordenaar van cineast Theo van Gogh. Sal loopt nog steeds elke dag lachend naar de bank.
Op het Forum is wel enige woede ontstaan doordat er in het gemeentehuis in Hoogezand een man zich discriminerend en schofferend heeft uitgelaten over een baliemedewerkster met een hoofddoekje. De woede van het Forum richt zich echter niet op de man die deze discriminerende en schofferende opmerkingen gemaakt heeft maar op de baliemedewerkster die het waagde zich met een hoofddoekje in het gemeentehuis te vertonen.
Hilly Daashaas is helemaal over de rooie en scheldt de haar onbekende medewerkster in Hoogezand uit voor ‘broedstoof’ en ‘gekopvodde teef’. Hilly is vooral overstuur omdat de zaak aanhangig wordt gemaakt bij het Meldpunt Discriminatie. ‘Die man zal een te zware straf krijgen..’, aldus Hilly.
De andere Forumleden steunen Hilly meteen. JP (Jaap) Wante vindt het een goed begin, massaal weigeren om geholpen te worden door ‘een gekopvodde teef’. Jaap vindt het wel belangrijk om zich verbaal te beperken tot ‘uit principe weiger ik in mijn eigen land, het land van mijn voorouders, door een persoon die de insignias van een fascistische religio-ideologie draagt te woord gestaan te worden.’ Verder lijkt het Jaap een goed idee om deze woorden als standaard tekst te verspreiden want hij denkt dat dan zo het hoofddoekjesverbod (‘kopvodverbod’ aldus Jaap) er wel doorheen komt.
‘Bij ons zit er ook zo eentje met een hoofddoek op het gemeentehuis’, zegt admin Pim Krammer, ‘en daarom is de Partij van Jacob Cohen bij ons gehalveerd in de laatste verkiezingen. Als ik naar het gemeentehuis ga dan kijk ik die vrome moslima altijd aan met een glimlach en dan denk ik: straks als de Partij Van vreemden Vrij (de PVVV) hier de macht heeft dan is het met jouw provocerend gedrag snel afgelopen, meisje, en daar werk ik graag aan mee. Klaar, dan voel ik mij helemaal gelukkig omdat ik weer iets gedaan heb aan het hoofddoekenprobleem.’, aldus Pim. Pim Krammer heeft vroeger bij de politie gesolliciteerd maar is op psychische gronden afgewezen. Hij probeert het nu bij de SA (Stadscommandos Arnhem) van de PVVV.
Hilly Daashaas is tevens over de rooie omdat ze tegenwoordig zoveel gekleurde mensen op de televisie ziet. Daar heeft ze namelijk nooit om gevraagd, zegt ze. Hilly noemt gekleurde mensen ‘joekels’ en vraagt zich ook af waarom dat die ‘joekels’ zo hard kunnen lopen. Even later geeft ze zelf het antwoord: ’ze lopen zo hard om de leeuwen voor te blijven, hahaha’, aldus Hilly. Niemand snapt eigenlijk wat Hilly bedoelt maar omdat Hilly al zo oud is wordt er verder niets van gezegd door de andere Forumleden.
Hilly Daashaas is namelijk een vrouwtje van al ver over de 60. Ze is getrouwd met Marinus (Rinus of Rini voor vrienden) en ze wonen in een gezellig plaatsje in het midden van het land. Hilly heeft op de seniorencursus geleerd hoe ze met internet om moet gaan en ze doet nu de hele dag niets anders. Hilly zoekt alle kranten en andere newssites af voor xenofobe stukjes die ze dan op het Forum zet. Rinus wordt er af en toe wel een beetje kriegelig van dat Hilly zo de hele dag achter de computer zit, vooral als het eten weer eens te laat op tafel komt omdat Hilly nog zonodig even moest internetten. Maar omdat Hilly zo’n angst heeft voor alles wat ‘vreemd’ is, is gelukkig het meeste wat Hilly maakt echte Nederlandse stamppot in grote hoeveelheden. Op de meeste dagen kan dit dan zo uit de koelkast de magnetron in zodat Hilly nog even wat kan internetten om het Forum te voorzien van xenofobe stukjes en Rinus toch op tijd te eten heeft.
Volgens JP (Jaap) Wante echter kunnen ‘joekels’ zo hard lopen omdat dit genetisch zo bepaald is, evenzo als dat het genetisch zo bepaald is dat ze ‘snel in het gevang terecht komen, of zo’, aldus Jaap. Jaap stelt dit enkel even vast, zegt hij.
Zacharias (Zack) Tabak is het daar helemaal mee eens en waarschuwt Nederland opnieuw. ‘Je land is verwoest, je steden zijn verbrand.Vreemden stropen onder je ogen de akkers af, vreemdelingen maken alles tot een woestenij.’, aldus Zack Tabak.
Inspiratie gehaald hierhier en hier.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten