maandag 10 mei 2010

Het zou beter kunnen

De Partij van Vreemden Vrij staat in de peilingen nog steeds ver onder de 20 zetels. De Supreme Leider maakt zich danig zorgen want dit is niet wat hij zich had voorgesteld. Nog geen 2 maanden geleden had hij verwacht de grootste partij van het land te worden en stelde hij zich op een persconferentie in Engeland al voor als de volgende ministerpresident van Nederland maar onderhand begint het er op te lijken dat de partij te klein wordt om nog enige invloed op de regeringsvorming uit te kunnen gaan oefenen bij de volgende coalitiebesprekingen. Dit knaagt erg aan de eigendunk van de Supreme Leider en zijn volgelingen.
Ook op het Forum is dat te merken en er verschijnt zowaar kritiek op de strategie die de Leider volgt. Zo was de Partij van Vreemden Vrij (PVVV) opvallend als enige politieke partij niet aanwezig op de dodenherdenking in Almere en dit was tegen het zere been van enige Forum leden.  Het was dit jaar de eerste keer in de geschiedenis van Almere dat een partij het liet afweten en dat is niet goed voor de PR, vooral niet nu de verkiezingen zo dichtbij zijn. Op een vraag aan Riekel de Roof waarom de PVVV niet aan de dodenherdenking in Almere meegedaan heeft antwoordde hij kortaf dat hij het antwoord daarop eerst met de Supreme Leider besproken moet worden maar dat hij er vanuit gaat dat er geen uitnodiging ontvangen is omdat het spamfilter alleen emails van de Supreme Leider doorlaat. Op de vraag of de PVVV niet zelf het initiatief had kunnen nemen gaat Riekel niet in. Ook dat zou eerst met de Supreme Leider besproken moeten worden.
Volgens Jaap Wante was het natuurlijk zeer onverstandig van de Supreme Leider dat de Partij niet bij de dodenherdenking in Almere was maar Jaap is ook van mening dat de berichtgeving over het ontbreken van de PVVV wordt gemanipuleerd.  Dit wordt duidelijk gedaan om de Partij en de Supreme Leider weer eens in diskrediet te brengen. Volgens Forum-admin P. (Pim) Krammer heeft de dodenherdenking in Nederland geen enkele waarde meer want in Nederland worden andersgelovigen, homo’s en PVVV stemmers gediscrimineerd en dus is het begrijpelijk dat de PVVV afwezig was en Jaap Wante is het hier geheel mee eens. Jaap zegt er nog maar eens bij dat de Anne Frank stichting en ook de ADL in de USA (Anti-Defamation League) tot linkse instituten verworden zijn die het Vierde Rijk willen realiseren en dat het daar ook aan ligt. Sjors de Koning beaamt dat het inderdaad allemaal de schuld van Links is dat de PVVV van de Supreme Leider en Riekel de Roof in Almere niet bij de dodenherdenking was. Vreemd genoeg worden dit keer niet de moslims als zondebok opgevoerd door de Forumleden noch is het een kwestie van hoofddoekjes die de PVVV afhield van het herdenken. Het is dus enkel Links die de wind van voren krijgt voor het ontbreken van de Partij Van Vreemden Vrij op de dodenherdenking in Almere.
Om weer eens onder de mensen te komen en zo de populariteit van de PVVV op te schroeven heeft de Supreme Leider besloten om met enkele volgelingen het land in te trekken. De eerste steden die aangedaan worden zijn Groningen en Leeuwarden. De Leider arriveert samen met zijn persoonlijke assistente en rechterhand Fleu Raggemaar in 3 zwarte Mercedessen vol met beveiligers gevolgd door een bus met aanhangers als entourage. De hele groep marcheert in Groningen de Heerestraat op en neer. De entourage deelt pamfletten met de foto van de Supreme Leider uit waarvan de meeste echter meteen weer demonstratief verscheurd worden door het winkelende publiek. Sommige supporters willen echter nog wel even op de foto met de leider en een enkeling daarvan probeert 2 vingers op te steken achter het hoofd van de Supreme Leider. Dit wordt door de beveiliging echter ontmoedigd. Na een klein half uurtje heeft de Leider het wel gezien in Groningen en gaat hij verder naar Leeuwarden. Daar blijf hij ietsje langer en marcheert hij samen met de entourage en lokale fans van het Beursplein naar de Nieuwestad en weer terug. Maar ook hier is hij na een dik half uur al weer weg. Bijna was het nog misgegaan in Leeuwarden want een lokaal erg bekende man op een scootmobiel lukte het om de beveiliging te omzeilen die netmet de Supreme Leider in de 3 Mercedessen weggereden was en ging hinderlijk voor de bus met PVVV entourage rijden, ondertussen zijn middelvinger opstekend en niet voor herhaling vatbare woorden uitsprekend. Volgens P.(Pim) Krammer, de admin van het Forum, probeerde de man zo de Supreme Leider aan te vallen maar op die conspiratietheorie reageert verder niemand op het Forum, zelfs Jaap Wante niet. De volgende campagnemarsen van de Leider staan gepland voor Den Helder en Haarlem.
Voor de uitzending van de politieke partijen op de publieke TV-zenders heeft de Supreme Leider het Amerikaans aangepakt en een filmpje gemaakt waarin Jacob Cohen op enigzins kwaadaardige wijze als zijnde slecht voor Nederland wordt afschilderd. De Supreme Leider hoopt hiermee stemmen bij de Partij van Jacob Cohen weg te trekken. Het valt echter op dat de Supreme Leider zelf het commentaar heeft ingesproken en dat hij dit gedaan heeft in allerbelabbertst Nederlands met een zwaar Limburgs accent. De Leider spreekt in zijn commentaar geen enkele ‘N’ uit aan het eind van de woorden en produceert daardoor zinnen zoals ‘Alle dage kome vreemdelinge Nederland binne vliege in vliegtuige’. Dat is erg storend en zou de impact van het filmpje wel eens kunnen verminderen of zou zelfs stemmen van de Partij van Vreemden Vrij naar de Partij van Jacob Cohen kunnen doen verschuiven.
Zacharias (Zack) Tabak vindt het echter niet storend en ziet het als volgt: ‘Inderdaad, door mensen met een vreemde tongval, in een andere taal, spreekt de Heer tot dit volk.’

Geen opmerkingen:

Een reactie posten