maandag 17 mei 2010

Het Forum wordt extremer

Al naar gelang de Partij Van Vreemden Vrij meer zetels verliest in de peilingen, gaat ook het aantal actieve leden van het Forum naar beneden. Op dit moment zijn er nog maar iets over de 50 Forumleden actief terwijl een paar weken geleden het aantal nog dicht bij de 70 stond.
De standpunten op het Forum worden ook steeds extremer en elke actuele gebeurtenis wordt door de resterende Forumleden becommentarieerd met venijnige of soms zelfs kwaadaardige opmerkingen. Hoe dichter de verkiezingen naderbij komen, hoe duidelijker het wordt wat voor soort eng volk er eigenlijk nog aangesproken wordt door de ideologische idealen van de Supreme Leider. Men kan met recht zeggen dat enkel nog de hardcore Fitnazies actief zijn op het Forum.
Zoals bekend is er deze week een vreselijk vliegtuigongeluk gebeurd in Libiƫ waarbij veel Nederlanders betrokken waren. Door een wonder heeft een Nederlands jongetje de ramp echter overleefd. De nabestaanden van de omgekomen Nederlanders konden afgelopen donderdag bij elkaar komen om elkaar te ondersteunen en om verdere duidelijkheid over de ramp te verkrijgen omdat er nog veel onzekerheid was. Vanwege privacyredenen werd de locatie van samenkomst natuurlijk geheim gehouden voor het grote publiek.
Op het Forum suggereert de admin van het Forum P.(Pim) Krammer echter dat de locatie geheim gehouden wordt omdat  het voornamelijk om moslims gaat en men de Nederlanders wil laten denken dat het om autochtonen gaat. Volgens Pim zouden de Nederlanders anders hun medeleven met de slachtoffers en nabestaanden bij de deur zetten. JP (Jaap) Wante is het geheel met Pim Krammer eens. Het is namelijk ook heel opvallend dat de Libische Leider alle nabestaanden gratis tickets en verblijf aanbiedt want dat zou een moslim natuurlijk nooit zo snel doen voor niet-moslims, aldus Jaap.
Het is ondertussen bekend geworden dat het jongetje die op miraculeuse wijze de ramp overleefd heeft, Ruben heet. Volgens Pim Krammer komt het bijna als een zegeschreeuw over in de media dat er een Hollandse naam aan boord van het vliegtuig was. Maar omdat er ook gemeld werd dat het jochie meerdere broertjes en zusjes had vermoedt Pim eigenlijk dat hij waarschijnlijk helemaal geen Ruben heet maar Rabat. Ook hier sluit Jaap Wante zich bij aan.
Sjors de Koning plaatst daarna een foto van het jongetje op het Forum en het is bijna een teleurstelling voor de Forumleden als blijkt dat het jongetje toch autochtoon Nederlands is. Pim Krammer blijft echter zijn twijfels houden en vraagt zich af of het wel om hetzelfde jongetje gaat. Ook Jaap Wante kan het nog steeds niet rijmen dat de locatie van de bijeenkomst van nabestaanden geheimgehouden wordt, hoe graag Jaaps ego dat ook zou willen.
Deze week ook hebben enkele PVVV aanhangers in Roosendaal een schaap gekeeld en deze opgehangen aan de gevel van een slooppand met de kop naar beneden. Op de vacht van het schaap hadden de PVVVers geschreven ‘no mosk’ wat volgens Forum-admin Pim Krammer ‘geen moskee’ betekent in het Engels. Volgens Vrijer Blij hadden de daders echter beter een varken kunnen ophangen want ‘ze’ vinden schaap lekker. Vrijer verklaart echter niet wie hij met ‘ze’ bedoelt maar het is natuurlijk duidelijk dat Vrijer Blij daarmee niet naar de daders verwijst.
Sjors de Koning vindt het maar zonde van het schaap want Sjors houdt heel veel van schapen, vooral van lammetjes, maar hij gaat natuurlijk wel voor minder moslims want met minder moslims gaan er minder schaapjes huilend naar de slachtbank aldus Sjors. Moslims zijn namelijk maar schapenmoordenaars en Sjors vindt dat daarom maar als wraak ‘een moslimpje’ de keel doorgesneden moet worden. ‘Doen’, zegt Sjors, ‘oog om oog, tand om tand.’ Sjors ziet het voor het gemak maar even over het hoofd dat het schaap in Roosendaal gekeeld en opgehangen is door volgelingen van de idealen van de Supreme Leider.
Op de Westbank is weer eens een kind doodgeschoten omdat hij een Israelische auto beschadigde door het gooien van stenen. Het kind was in de rug geschoten. De Forumleden vinden dit zijn verdiende loon. Hier worden geen kinderen vermoord maar hier verdedigen mensen zich tegen een levensbedreigende situatie, aldus Sjors de Koning over het gebeurde. ‘Wegrijden?, Dan zwicht men voor terreur’. Sjors was indertijd ook erg te spreken over het doodschieten van een sneeuwbalgooiend kind in Rotterdam. Volgens Jopi Tweemil is dat geen entertainment maar is het pure zelfverdediging. Het is ‘Hij, of ik’ in dit soort levensbedreigende situaties, aldus Jopi.
Forum-admin P.(Pim) Krammer opent ook een draadje over het vernielen van Joodse graven in Duitsland door neo-nazi’s. Hij plaats daarbij een fotootje met grafzerken die waarop in rode verf hakenkruizen en siegrunen gespoten zijn. Volgens andere forumleden zouden de daders echter eerder in moslimkringen gezocht moeten worden of onder links die extreem-rechts zoals de volgelingen van de Partij Van Vreemden Vrij verdacht willen maken. Het is echter opvallend dat de beschadigde graven op het fotootje, islamitische graven lijken te zijn. Ook JP (Jaap) Wante is van mening dat het islamitische graven betreft want hij heeft de foto zo veel mogelijk vergroot en volgens Jaap is er ‘inderdaad niets Joods’ aan de grafstenen. Jaap wil natuurlijk geen grafschennis goedpraten maar hij denkt wel dat de beschadiging van deze islamitische graven geen anti-semitische daad geweest is maar gedaan is door moslims die zielig willen zijn.
Zacharias (Zack) Tabak verwoordt het aldus: “Wee de verwoester, zelf nooit verwoest. Wanneer er een eind komt aan je verwoesten, dan word je zelf verwoest.”
Inspiratie gehaald hierhierhier en hier.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten