vrijdag 28 december 2012

Even bijpraten


Om het jaar uit te luiden zal uw verslaggeefster u even bijpraten over de gebeurtenissen van de afgelopen maanden.

In de laatste verkiezingen heeft de partij van de Supreme Leider danig verloren. Van 24 zetels is de Partij Van Vreemden Vrij teruggevallen naar 15 zetels. Dat was een grote tegenvaller voor de Supreme Leider die zijn teleurstelling dan ook niet onder stoelen of banken stak. Volgens de Supreme Leider was zijn partij slachtoffer geworden van de politieke tweestrijd tussen de partij van Mark Flutte en de partij van Jacob Cohen. “Maar de kiezer heeft gesproken, het is niet anders”, zei de Leider die volhield dat de partij toch een goede campagne gevoerd had. "We hebben een goede campagne gevoerd, we hebben stevige debatten gevoerd. We waren ook heel herkenbaar als het gaat om de thema's; ik denk echt dat we voor een groot deel het slachtoffer zijn geworden van die enorme tweestrijd en dat veel mensen strategisch zijn gaan stemmen.", aldus de Supreme Leider.

Eén van de mensen die niet strategisch is gaan stemmen maar die toch bijgedragen heeft aan de neergang van de Partij Van Vreemden Vrij, is Ben Kokmeeuw geweest. Ben, de zelfbenoemde Joods-christelijke pastoor van de Wet-Jezus sekte, heeft namelijk blanco gestemd. Volgens Ben Kokmeeuw heeft het wel 4 verkiezingen geduurd voordat Ben eindelijk doorhad hoe hij blanco kon stemmen, maar nu Ben dat eenmaal doorheeft past Ben deze mogelijkheid bij elke verkiezing vol enthousiasme toe, dit tot schade en schande van de partij van de Supreme Leider. Ben Kokmeeuw vindt dat de Supreme Leider hem niet meer naar behoren vertegenwoordigt “gezien het totale gebrek aan enige interesse in de steun van christenen en onze Wet-Jezus lijn.”, aldus Ben Kokmeeuw.

Volgens Ben Kokmeeuw moet je zelf ontdekken dat je een stembiljet LEEG (dat  is volgens Ben: NIET ingevuld) in de stembus kunt doen. Op de stemcomputer staat onder de HERSTEL knop de stemknop BLANCO, dat voor de gemiddelde lezer al gauw overkomt als een tweede soort correctietoets. “Maar dat is niet zo”, aldus Ben, “als je op die knop drukt dan stem je blanco.” Ben legt dit allemaal nog maar eens gedetailleerd uit ten behoeve van de volgelingen van zijn Wet-Jezus sekte zodat de leden Ben ook daarin kunnen volgen.

Ben zou het prachtig vinden indien de blanco stemmen vertaald zouden worden naar lege zetels in de kamer maar een partij die dit voorstaat is nog niet op het Nederlandse politieke toneel verschenen want anders zou Ben natuurlijk op die partij stemmen en niet blanco. Vooralsnog ziet Ben de partij van de Supreme Leider nog niet equivalent aan lege zetels.

Ondertussen zijn de partijen van Mark Flutte en Jacob Cohen al weer een paar maanden gebroederlijk aan de macht in Nederland. Ondanks de enorme tweestrijd hebben beide partijen besloten om gezamelijk te gaan regeren want volgens hen was dit de wil van het volk. Dat is een beetje een vreemde gedachtegang want de mensen die op de partij van Mark Flutte gestemd hebben, hebben dit gedaan om de partij van Jacob Cohen van het regeren af te houden en de mensen die op de partij van Jacob Cohen gestemd hebben, hebben dit gedaan om de partij van Mark Flutte van het regeren af te houden. Maar de wegen van politici zijn nu eenmaal ondoorgrondelijk en daarom zijn nu dus beide partijen eensgezind aan het regeren.

De beslissingen die door deze eensgezinde regering genomen zijn, zijn echter tot nu toe niet in het voordeel van de Nederlandse bevolking uitgevallen. De BTW wordt verhoogd, de belastingschijven worden verhoogd, er wordt op alles en nog wat bezuinigd en de pensioensleeftijd gaat omhoog. Dit alles heeft als gevolg dat de Nederlandse bevolking minder geld te besteden zal hebben en dat dus de consumptie zal verminderen. Dit zal natuurlijk fabrieken en winkels doen sluiten en dus werkeloosheid als gevolg hebben waardoor er weer minder geconsumeerd zal worden, er nog meer fabrieken en winkels zullen sluiten, er nog meer werkeloosheid komt en zo gaat het verder.

Uw verslaggeefster vindt de voorgenomen oplossingen van de regering daarom wat vreemd. Men zou juist zeggen dat nu, terwijl de rente op leningen van Nederland negatief is, Nederland zou moeten lenen om dit geld te investeren in de Nederlandse infrastructuur en de toekomst van het economische leven, dat de inkomstenbelasting tijdelijk verminderd zou moeten worden en dat ook de BTW op in Nederland gefabriceerde producten tijdelijk verminderd of afgeschaft zou moeten worden om de consumptie, en daarmee dus ook de Nederlandse werkgelegenheid, op peil te houden. Maar knappe koppen hebben anders beslist. De toekomst zal uitmaken of de huidige beslissingen van de regering goed uit zullen pakken.

In Forumland gaat het ook wat minder. Pim Krammers Forum van Vreemden Vrij is op sterven na dood en wordt alleen nog bevolkt door wat vreemde snoeshanen die onbegrijpelijke berichtjes plaatsen en natuurlijk Pim Krammer zelf. Pim is van plan om binnenkort het Forum om te zetten naar een blog maar Pims creatieve manier van schrijven kennende zal dat ook wel geen succes worden. 

Ook Jaaps nieuwe Forum, het Forum van de Kneuzen, is nog steeds geen succes. De enige trouwe kneuzen die geregeld op het forum verschijnen zijn Sjors de Koning en Sofie Rietje en natuurlijk J.P. (Jaap) Wante zelf onder verscheidene identiteiten die zo langzamerhand ontelbaar worden. En net als op Jaaps Forum van Racisten, wat nu op zwart staat, viert racisme en antisemitisme weer hoogtij op het Forum van de Kneuzen.

Er is ook een zekere Rebbe Mizrahi op het Forum van de Kneuzen verschenen die zich als een Israëlische wetenschapper voordoet maar die vrijwel meteen door de mand valt met een enorm domme opmerking. Rebbe Mizrahi vertelt ons namelijk dat “Al eeuwen voor Christus er een massa-slachting aangericht is onder de Amalakieten (sic) die nu als Poeriem gevierd wordt.”

Een ieder, en zeker iedere Israëliër, weet natuurlijk dat het Poerim feest niet gevierd wordt vanwege een massa-slachting onder de Amalekieten maar dat Poerim gevierd wordt ter gedachtenis van het feit dat de snode plannen van Haman om het Joodse volk uit te roeien, verijdeld werden door Ester die haar echtgenoot koning Xerxes (Ahasveros) op een listige manier van die plannen op de hoogte bracht waarna Haman en zijn zoons zelf ter dood gebracht werden. De Rebbe heeft waarschijnlijk de klok van het lezen van Parasjat Zachor gehoord, maar weet niet dat die klepel op de Sabbat voor Poerim hangt. Het vermoeden bestaat dan ook dat achter de identiteit van Rebbe Mizrahi Jaap zelf weer schuil gaat zoals we dat al van J.P. (Jaap) Wante gewend zijn, temeer sinds Jaap onder zijn potsierlijke identiteit van ‘Vrijheid’ even later ook nog de blunder maakt om ons wijs te willen maken dat het Chanoekafeest ter gedachtenis van de vernietiging van de Samaritanen gevierd wordt.

Ondertussen gaat de vete tussen Annie Kwallinga en Jaap Wante verder. Deze vete is op een vreemde manier tot stand gekomen. Annie had namelijk een stichting opgericht ten behoeve van Joodse Tweede Werelds oorlogsslachtoffers en hun nabestaanden en J.P. (Jaap) Wante was vreemd genoeg een adviseur van die stichting geworden. Toen Annie echter in de gaten kreeg dat Jaap  Wante ook de gangmaker was achter het racistische en antisemitische Forum van Racisten, was het gauw afgelopen met Jaaps adviseurschap. Jaap kon dat niet verkroppen en begon daarom Annie Kwallinga op allerlei manieren het leven zuur te maken. Jaap schold Annie uit bij de Jumbo toen Jaap haar daar tegen kwam, Jaap noemde Annie hare burgerlijke laagheid en dikzak en zette rare verhalen over Annies afkomst op zijn Forum van Racisten en Jaap maakte zelfs een speciale website over Annie waarop allerlei smaad over Annie verkondigd werd, natuurlijk wel onder een aangenomen identiteit zoals we dat van J.P. (Jaap) Wante gewend zijn.

Annie heeft zich niet bedacht en heeft onmiddellijk aangifte bij de politie gedaan. De officier van Justitie heeft het in beraad om Jaap aan te klagen maar ondertussen werd Jaaps Forum voor Racisten, wat ondertussen verworden was tot een Forum ter belediging van Annie Kwallinga, gesloten door klachten van Annie en justitie bij de Duitse provider van Jaap. Jaap opent daarop het Forum van de Kneuzen en maakt Profano weer actief maar het verloop daarvan en de ruzie tussen Jaap en Siem de Bom heeft u in een vorig verslag kunnen lezen.

Annie heeft echter ook hulp gekregen van de rancuneuze Siem de Bom die Annie in een uitgebreide email vertelt onder welke identiteiten Jaap zich op het Forum van de Kneuzen manifesteert. In hetzelfde berichtje vertelt Siem ook dat Jaap een gevaarlijke psychopaat maar geen detective is, dat Jaap ook dromen uitlegt en dat Jaap krankzinnig is. Annie Kwallinga plaatst deze informatie met dank op haar website, maar wel anoniem zodat niemand weet dat het Siem de Bom is die haar dat allemaal verteld heeft. Siem brengt Annie ook op de hoogte van het blogje van uw verslaggeefster maar stelt voor alle duidelijkheid wel even dat hij niet uw verslaggeefster is. Uw verslaggeefster kan die informatie beamen. 

Ondertussen heeft Annie Kwallinga ook een berichtje achtergelaten op het blogje van uw verslaggeefster met verwijzing naar haar eigen site en met verdere informatie over Jaap. Annie zegt in haar berichtje dat moraal, ethiek, eerlijkheid en fatsoensprincipes Jaap volkomen vreemd zijn. Uw verslaggeefster heeft deze informatie als ter kennisgeving aangenomen.

Ook Zacharias (Zack) Tabak heeft de strubbelingen tussen Annie en Jaap gevolgd en het bevalt hem allemaal niets. Zack Tabak heeft daarom laten weten dat hij even de volgende raad aan Annie en Jaap wil geven: “U verlangt naar iets, maar krijgt het niet. U bent jaloers en moordlustig, maar bereikt uw doel niet. U bekvecht en twist met elkaar. U krijgt niets omdat u niet bidt.”

Onze Zack Tabak heeft het allemaal heel goed door.

Inspiratie gehaald hier, hier en hier

2 opmerkingen:

  1. AANGIFTE TEGEN EXTREEMRECHTSE JAN PETER MANTE (OPRICHTER EXTREEMRECHTSE FORUM NOORDLAND) UIT ZEIST
    _______________________________________________


    Beste Lezers,

    Graag wil ik u hierbij het volgende laten weten.

    Zoals u weet ben ik in de afgelopen jaren zowel zakelijk als privé op een bijzonder onheuse en onterechte wijze benaderd door de Zeisterse extreemrechtse Jan Peter Mante, die tevens oprichter is van het extreemrechtse forum Noordland. Ook mijn collega, de heer mr. F.J. IJspeerd is door de acties van deze extreemrechtse Jan Peter Mante uit Zeist benadeeld. De maat is voor mij thans vol. Aan mijn advocaat van een advocatenkantoor te Amersfoort heb ik dan ook gevraagd alle mogelijke strafrechtelijke acties tegen deze Jan Peter Mante uit Zeist te onderzoeken en uit mijn naam een aangifte tegen hem in te dienen. Mijn advocaat heeft zich bereid verklaard om uit mijn persoonlijke naam en die van mijn organisatie deze taak op zich te zullen nemen en een aangifte tegen Jan Peter Mante in te zullen gaan dienen.

    Wanneer u eveneens in welke vorm dan ook last heeft ondervonden van deze extreemrechtse Jan Peter Mante uit Zeist nodig ik u hierbij van harte uit dit per mail via alcammenga@iwoii aan mij te laten weten. Dan zorg ik ervoor dat de door u – extra – aangedragen bewijslast tegen de heer Mante bij mijn advocaat terecht komt.

    Ik vertrouw erop u hiermee afdoende te hebben geïnformeerd.

    Met gevoelens van de meeste hoogachting,
    INFORMATIECENTRUM TWEEDE WERELDOORLOG (IWOII)

    Anne Louis Cammenga
    Directeur
    ________________________________________________


    BeantwoordenVerwijderen
  2. Geachte mevrouw Jahira,

    U schrijft in uw artikel 'Even bijpraten' van vrijdag, 28 december jl. de volgende interessante opmerking: "Jaap noemde Annie hare burgerlijke laagheid en dikzak en zette rare verhalen over Annies afkomst op zijn Forum van Racisten en Jaap maakte zelfs een speciale website over Annie waarop allerlei smaad over Annie verkondigd werd, natuurlijk wel onder een aangenomen identiteit zoals we dat van J.P. (Jaap) Wante gewend zijn."

    Ik ben het volkomen met u eens. U zult mij een groot plezier doen, wanneer u mij eventuele bewijslast die u in handen heeft ter onderbouwing van uw stelling dat Jan Peter Mante oftewijl Jaap Wante via een aangenomen identiteit allerlei smaad over mij verkondigt per mail doet toekomen. Alle extra aanvullende gegevens zijn van harte welkom. Zij zullen mijn aangite tegen de heer Mante namelijk alleen nog maar eens extra onderbouwen. Wanneer u deze extra onderbouwende informatie in handen heeft en mij deze per mail wilt toezenden, kunt u dit doen via het e-mailadres alcammenga@iwoii.nl. Voor alle eventuele door u in deze te nemen moeite zeg ik u bij voorbaat mijn allerhartelijkste dank.

    Met gevoelens van de meeste hoogachting,
    INFORMATIECENTRUM TWEEDE WERELDOORLOG (IWOII)

    Anne Louis Cammenga
    Directeur

    BeantwoordenVerwijderen