donderdag 4 april 2013

Ben Kokmeeuw is verbijsterd.


Ben Kokmeeuw, de zelfbenoemde Joods-christelijke pastoor van de ons welbekende Wet-Jezus sekte, vermeldt vandaag op zijn website dat er in Den Haag een beerput van haat opgeweld is vanwege Bens Bijbelse geloof. Ben is hierover totaal verbijsterd, aldus Ben zelf. Ben had nooit verwacht dat er zo’n haat over Ben uitgestort zou worden toen Ben een reactie plaatste op de website van de weekkrant.nl naar aanleiding van een artikeltje over een moskee die luidsprekers op het dak geplaatst heeft om zo iedere vrijdag moslims op te kunnen roepen tot het gebed.

Wat heeft Ben Kokmeeuw nu precies gezegd dat deze onverwachte beerput van haat over Ben uitgestort werd? Ben zei enkel maar dat het te gek voor woorden is dat “moslims in onze democratie dagelijks, en dan nog liefst 5 keer per dag, mogen uitroepen via luidsprekers vanaf de minaret van de moskee, dat de koranafgod Allah de allergrootste "god" is en de crimineel Mohammed zijn profeet.”, aldus Ben.

Naar aanleiding van enkele hatelijke reacties hierop zegt Ben daarna ook nog fijntjes dat de oproep via de luidsprekers vanaf de minaret een “een discriminerende tekst (is) en promotie van een totalitair systeem met een afgod en een valse profeet, die struikrover, moordenaar, pedofiel en polygamist was.”

Daarmee heeft Ben deze reacties van een verzameling moslims en andere christenhaters vanuit Bijbels oogpunt toch zeer netjes weerlegd, aldus Ben, en Ben is dan ook totaal verbijsterd dat er een nieuwe stroom van hatelijke reacties volgt die maar aanhoudt. Ben Kokmeeuw wordt met tientallen Bijbelteksten om de oren geslagen en krijgt van alles te horen over het christelijke geloof. Ben kan zich niet verder verweren en er blijft hem dan ook niets anders over dan maar te zeggen dat deze Bijbelse teksten uit hun verband gerukt zijn en dat het Bijbels ideaal en de soms foute praktijk van christenen door elkaar gegooid worden. 

Ben heeft nog geprobeerd om het allemaal wat verder uit te leggen maar volgens Ben is dat maar “paarlen voor de zwijnen gooien”. En zoals het staat in Mattheus geef je wat heilig is niet aan de honden en dat wil Ben dus verder ook niet doen. De laatste redding voor Ben is dan ook om maar te gaan bidden en dat doet Ben dan ook intensief, aldus Ben Kokmeeuw op zijn website.

Volgens Ben lijkt het er steeds meer op dat we midden in de eindtijd zitten. Zoals uw verslaggeefster al eerder verteld heeft vermoedt Ben Kokmeeuw dat de Messias in 2017 terugkeert, en dat dan waarschijnlijk ten tijde van het Loofhuttenfeest. Alles wijst daarop volgens Ben, en deze beerput van haat die nu over Ben uitgespreid wordt heeft Bens geloof daarin enkel maar versterkt. Wat ze het groene hout aandeden, zullen ze zeker aan het dorre hout doen, aldus Ben. En aangezien men Ben nu meer aandoet dan het groene hout ooit aangedaan is kan het dus niet anders zijn dan dat de eindtijd nabij is. Ben Kokmeeuw gelooft daar heilig in.

Ben heeft over dit alles ook een reactie naar de Supreme Leider gestuurd, maar die reageert weer eens niet, aldus Ben. Dat is niet erg verwonderlijk want de Supreme Leider heeft het erg druk met het in de bres springen voor een snackbar. 

Snackbar ‘de Sport’ in Den Haag wordt namelijk met sluiting bedreigd vanwege de bouw van een groot sportcomplex en de twee eigenaressen, moeder en dochter, hebben geen andere locatie toegewezen gekregen en hebben ook geen financiĆ«le vergoeding ontvangen voor een verhuizing. De Supreme Leider is hierover erg verontwaardigd en heeft daarom raadsvragen gesteld over de sluiting. De Supreme Leider wil het wel heel duidelijk gesteld hebben dat het hiermee niet om een verkiezingsstunt gaat van de Partij. "De Partij komt op voor alle hardwerkende Nederlanders die door de overheid verkeerd worden behandeld en niet enkel voor snackbar ‘De Sport’", aldus de Supreme Leider. Moeder en dochter van de snackbar zijn ondertussen een petitie gestart. Ze hebben al meer dan drieduizend handtekeningen verzameld, waaronder die van de Supreme Leider die niet graag ‘De Sport’ van zijn patatje oorlog wil missen.

Ondertussen heeft het blogje van uw verslaggeefster de vorige week weer erg veel aanloop gehad. De analytics die op het blogje draaien gaven weer eens alarm dat het blogje plotseling toch wel erg veel gelezen werd en dat verwonderde uw verslaggeefster enigszins want ze had al een tijdje niets meer geschreven. Uw verslaggeefster heeft daarom het blogje weer even op slot gedraaid en is maar weer eens op onderzoek uitgegaan. Het was al snel duidelijk dat het blogje genoemd werd op een obscuur forum van rechtse makelij. Dat schijnt zo’n beetje schering en inslag te worden. Uw verslaggeefster wordt niet vergeten in de rechtse kerk. Vooral Sjors de Koning en Siem de Bom blijven haar vereren. 

Uw verslaggeefster heeft het even aangezien en heeft even getwijfeld of ze misschien zou moeten reageren maar de kinderlijke reacties die berichten en berichten lang aanhouden hebben haar al snel doen besluiten om dit forum maar te vergeten. Men gooit geen paarlen voor de zwijnen en men geeft wat heilig is niet aan de honden om maar met Ben Kokmeeuw en Mattheus te spreken. Ben en Mattheus hebben naar inzien van uw verslaggeefster hier helemaal gelijk in.

Het was de afgelopen dagen echter wel vermakelijk om te lezen hoezeer uw verslaggeefster nog vereerd wordt op de rechtse fora. Het is toch al een paar jaar geleden dat uw verslaggeefster afstand genomen heeft van het discussiƫren op deze fora omdat de politieke situatie in Nederland haar steeds minder interesseert sinds ze de Braziliaanse nationaliteit aangenomen heeft. Maar de indruk die uw verslaggeefster destijds gemaakt heeft schijnt overweldigend geweest te zijn want haar naam en blogje worden steeds opnieuw aangehaald. De analytics die op het blogje draaien tonen dat herhaaldelijk aan ook al heeft uw verslaggeefster het schrijven op haar blogje danig beperkt.

Dit keer werden bovendien hele schrijfsels van uw verslaggeefster naar het betreffende forum gekopieerd en moest zelfs de arme Zacharias (Zack) Tabak te horen krijgen dat zijn Bijbelse spreuken als morbide verzinsels aangemerkt worden. Het is wel zeker dat de deelnemers op dit forum niet tot de elite van het Nederlandse volk behoren. 

Dit werd ook al snel duidelijk toen een niet nader aan te duiden dame er van beschuldigd werd uw verslaggeefster te zijn wat eigenlijk als beledigend ervaren werd door uw verslaggeefster gezien de vele opzichtige taalfouten die de desbetreffende dame maakt. Uw verslaggeefster heeft er, gezien de schrijfstijl, wel een sterk vermoeden van wie de desbetreffende dame is maar dat zal uw verslaggeefster binnenkort nog wel eens uit de doeken doen op haar blogje. Stay tuned.

Ook Zacharias (Zack) Tabak wil verder niets van het betreffende forum weten. Dat hem morbide verzinsels aangewreven zijn is geheel tegen Zacks zere been en dat toont Zack dan ook door enorm uit zijn slof te schieten tegen het forumgepeupel. “Ik haat de kring van slechte mensen, met wettelozen wil ik niet aan tafel. Ze bestoken mij met woorden van haat, zonder reden bestrijden ze mij. Ze vergelden goed met kwaad, woorden van haat zijn de dank voor mijn liefde. Gedraai, ik haat het, ik laat mij er niet mee in.”, aldus Zack Tabak.

En uw verslaggeefster kan niet anders doen dan Zack daarin gelijk te geven en te trachten hem te kalmeren. 

Inspiratie gehaald hier, hier en hier.


1 opmerking:

  1. Zo, Jahira, het is verbijsterend stil geworden op je weblog: de laatste bijdrage is alweer bijna van een half jaar geleden. Wat is er toch gaande met onze Jahira, wil je er wat over kwijt?

    Je goede oude vriend, Siem van de Dierenriem.

    P.S. Dat laatste komt wat minder explosief over dan de door jou doorgaans gebezigde uitdrukking.

    BeantwoordenVerwijderen