dinsdag 5 oktober 2010

De angst gaat regeren

De kogel is door de kerk. Het eerste minderheidskabinet van Nederland is bijna een feit.
De afgelopen Zaterdag heeft het congres van de christendemocraten in een stemming met een 2/3 meerderheid besloten om goedkeuring te verlenen aan een coalitie met gedoogsteun van de Supreme Leider. Het congres werd rechtstreeks op de televisie uitgezonden en alle Forumleden zaten de hele zaterdagmiddag op het puntje van hun stoel de toespraken van voor en tegenstanders te volgen. ‘Zou het...?, zou het niet...? , toch wel..? oei, wat spannend..’ Een zucht van verlichting gaat over het hele Forum als de uitslag van de stemming aan het eind van de middag bekend wordt.
Het enige wat nu nog roet in het eten kan gooien is de opstelling van 2 fractieleden van de christendemocraten die principieel tegen samenwerking met een splijtzwam als de Supreme Leider zijn maar de algemene verwachting is toch dat deze twee wel in het gareel gehouden kunnen worden, althans voorlopig.
Dezelfde dag dat het congres van de christendemocraten in Arnhem gehouden wordt is de Supreme Leider afgereisd naar Berlijn waar hij op uitnodiging van een Duitse christendemocratische afvallige een toespraakje houdt. Deze Duitse afvallige wil ook een eigen partij oprichten, ‘die Partei Von Fremden Frei’, dat onderdeel zou moeten worden van de ‘Supreme Leader’s International Freedom Alliance’ (de SLIFA). Deze alliantie is opgericht om de vrijheid van andersdenkenden te onderdrukken.
In zijn toespraakje in Berlijn schoffeerde de Supreme Leider vanzelfsprekend de Duitse kanselier Merkstel, net als hij dat in het verleden ook al met de Turkse minister president gedaan had, en hamerde hij er ook op dat de Duitsers geen enkele reden hebben om zich schuldig te voelen over het verleden. ‘Duitsland voor de Duitsers, het verleden is geen enkel excuus om je te onttrekken aan de strijd’, aldus de Leider. De Leider gaf de schuld voor de opkomst van de Führer en zijn nazipartei aan de Weimar republiek en hij gaf tevens de schuld aan de huidige politiek voor de opkomst van zijn ‘Van Vreemden Vrij’ beweging. Volgens een verslag van het gebeuren beloonde de uitverkochte zaal de Supreme Leider met een staande ovatie voor zijn toespraakje en volgens hetzelfde verslag waren er onder het publiek ook veel geestverwanten aanwezig uit de oude fascistische bolwerken Oostenrijk en Italie, en, vreemd genoeg, ook uit Israel.
De Supreme Leider verwees ook nog even subtiel naar zijn rechtszaak voor haatzaaien. “Een van de dingen die we niet meer mogen zeggen is, dat onze cultuur beter is dan sommige andere culturen”, aldus de Leider. “Dat wordt gezien als discriminerend, zelfs als haat” vervolgde hij. Volgens het verslag was het applaus hier wat ingetogen, alsof sommigen zich de tijd nog herinnerden dat de Duitsers zich beter dan sommige anderen waanden, maar men zette zich hier gauw weer overheen want zei de Supreme Leider niet zelf dat er geen enkele reden is om zich schuldig te voelen over het verleden?
De rechtzaak van de Supreme Leider is vandaag minstens een dag uitgesteld omdat de raadsman van de Leider, Moos Witz, van het advocatenkantoor Sam, Sam & Moos Witz, een verzoek van wraking ingediend heeft. Dit omdat de rechter opgemerkt heeft dat de Supreme Leider de discussie uit de weg lijkt te gaan door zich te beroepen op zijn zwijgrecht. En inderdaad wil de Supreme Leider wel graag zijn mening verkondigen maar wil hij deze mening niet verdedigen. Daarom beroept hij zich op zijn recht om te zwijgen. De Forumleden vinden dit natuurlijk prachtig want waarom je mening verdedigen als het makkelijker is om te zwijgen. In een land waar vrijheid van meningsuiting heerst zou men niet voor zijn mening ter verantwoording geroepen mogen worden vinden de leden. Door de vertraging van de rechtszaak wil de partij van de Supreme Leider nu ook uitstel van de stemmingen in de tweede kamer want het belang van de Supreme Leider gaat natuurlijk vóór het landsbelang. Gekke Henkie en malle Ingrid kunnen wel even wachten tot de leider zich weer uit de nesten gewerkt heeft, volgens de partij.
Er is vandaag in Nederland een rapport naar buiten gekomen waarin gesteld wordt dat het gedrag van neurotische personen onze samenleving 10 miljard euro per jaar kost. Dat is veel geld en dat is 4 miljard meer dan de 6 miljard die de immigratie ons kost. Wetenschappers van de vrije universiteit van Amsterdam en het Trimbos Instituut hebben dat becijferd. Een neurose is een structureel ineffectieve manier van omgaan met problemen en wordt veroorzaakt doordat de levenssituatie te zwaar is ten opzichte van de psychische draagkracht. Zo kan bijvoorbeeld een fobie geleidelijk aan leiden naar een situatie waarin de sterk veranderde levensituatie een ander functioneren vereist wat bij de psychisch zwakkeren een neurotisch gedrag oplevert. Een neurose kan ook leiden tot dwanggedachten zoals bijvoorbeeld “Moslims zijn de schuld van...(vul maar in)” wat weer kan leiden tot dwanggedrag. Ongeveer anderhalf miljoen Nederlanders zijn neurotisch.
Vreemd genoeg komt dit aantal ongeveer overeen met het aantal stemmers op de partij van de Supreme Leider waarvan algemeen bekend is dat ze aan islamofobie leiden. Deze fobie zou dus de oorzaak kunnen zijn dat de sterk veranderde levensituatie door de multiculturele samenleving de psychische draagkracht van deze personen te boven gaat die daardoor een dwanggedrag zoals het stemmen op een ondemocratische volksmenner als de Supreme Leider zijn gaan vertonen. Een multiculneurose als het ware. Neuroten kunnen slecht omgaan met frustraties wat zich dan gaat uiten in negatieve emotionele reacties en psychische aandoeningen zoals depressies, angststoornissen, schizofrenie, en eetstoornissen (Daarom is Pim Krammer, zo groot als hij is, dan ook wat vadsig geworden, is Jaap Wante een bol mannetje en is Sjors de Koning nog steeds erg tenger). Deze PVVV stemmers kosten onze samenleving dus 10 miljard per jaar en dat mag toch ook wel eens gezegd worden. Meten is weten per slot van rekening.
Ondertussen is het, in tegenstelling tot op het Forum Van Vreemden Vrij, op het Forum van Jaap toch nog steeds kommer en kwel. Jaap blijft continu tegen zichzelf praten onder verscheidene identiteiten en zijn belangrijkste onderwerpen blijven holocaust ontkenning, Arier verheerlijking en Joden demonisering. Iedereen weet nu toch wel dat Jaap een geestelijk erg gestoord man is maar toch hij blijft nog steeds bijval krijgen van enkele gelijkgestemden zoals Sofie Rietje, Gajus Keizer en Sjors de Koning. En ook op Jaaps Forum is iedereen blij dat de Christendemocraten in hun congres voor een coalitie gestemd hebben die gedoogd wordt door de supreme leider.
Zoals Zacharias (Zack) Tabak weer heel toepasselijk zegt: “Zij hebben minachting voor wat ze zien en de Supreme Leider lacht met hen. Maar als ze straks dood zijn, zal hun lichaam geen eer worden bewezen en zal eeuwige spot onder de doden hun deel zijn. Ze zullen van hun voetstuk gestoten worden en ze zullen stom voorover vallen. En zij zullen in angst zijn en totaal vernietigd worden. En niets zal nog aan hen herinneren."
Maar de angst gaat voorlopig regeren.
Inspiratie gehaald hierhier en hier.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten