donderdag 28 juli 2011

De Supreme Leider raakt wat in het nauw.

De Supreme Leider geniet van een heerlijke vakantie zonder Islam, zonder Nederlanders en ook zonder zijn vrouw. Wij zien hem op de foto languit in een zwembad in Kroatie liggen, in het toepasselijke Split om precies te zijn, met zijn ogen dicht en genietend van de zon. Dat is pas leven.

Omdat de Supreme Leider tegenwoordig een BNer (Bekende Nederlander) is, wordt zijn vakantie breeduit uitgemeten in het roddelblad Weekend met foto en al. Op de foto valt het echter op dat de Supreme leider tegenwoordig een heel groot hoofd heeft op een heel klein lichaampje. Dat komt natuurlijk omdat de Supreme Leider steeds harder denkt hoe het Nederlandse volk te inspireren met zijn gedachtengoed. Dat stimuleert de hersenen maar het lichaam wordt daar laks en lui van en gaat zich dan vervormen tot in de vorm waarin de Supreme Leider zich momenteel bevindt. 

Op dezelfde internetpagina van Weekend waar de vakantie van de Supreme Leider uit de doeken wordt gedaan, kunnen we ook lezen dat Joran een monster is. En tevens dat de Zweedse prins een pikante nieuwe liefde heeft, dat Moos Witz (de advocaat van de Supreme leider) een kind met Eefje Kruwendal-Wante wil en dat Victoria en David ultiem gelukkig zijn. De Supreme Leider bevindt zich dus in uitstekend gezelschap.

Ook de tweede man van de Partij van Vreemden Vrij, Marty Borman, is op vakantie. Als echte nationalist blijft Marty natuurlijk wel in Nederland. Van het buitenland wil Marty helemaal niks weten want dat is iets voor linkse internationale socialisten. Marty is wel weer bezig met een nieuw boek dat dit keer 'Onze elite van de ware munters' zal gaan heten. Daarin zal Marty uit de doeken doen naar welk een paradijs de Partij Van Vreemden Vrij ons kan leiden als een ieder er op gaat stemmen. 

Plotseling worden de vakanties wreed verstoord als er uit Noorwegen een bericht komt dat er in Oslo een bomaanslag plaats gevonden heeft. De Supreme leider was al net weer enthousiast bezig om als reactie van zijn vakantieadres een tweet op te stellen dat die moslims toch maar baarlijke duivels zijn en regelrecht Europa uitgeknikkerd moeten worden toen Marty Borman belde met het bericht dat er volgens de linkse NOS ook geschoten werd op een Noors eilandje vol jonge internationale socialisten. Daar klopt natuurlijk iets niet want die linksen en moslims, dat is toch 1 pot nat volgens de Leider dus de Supreme Leider zendt zijn tweet toch nog maar even niet uit.

Een paar uur later blijkt dat de schutter op het eiland een Noorse jongeman is, net zo blond als de Supreme leider zelf, en dat hij tientallen jonge mensen doodgeschoten heeft. De Supreme Leider kan dit allemaal niet zo goed plaatsen maar omdat hij toch een tweet uit wil zenden naar zijn volgelingen stuurt hij maar iets algemeens uit want die blonde jongeman kan natuurlijk inderdaad een gewone blonde Noor zijn maar ook een tot Islam bekeerde geblondeerde Noor. Daarom tweet de Leider: 'Vreselijke aanslag in Oslo, zoveel onschuldige slachtoffers van gewelddadige, zieke geest. De Partij Van Vreemden Vrij rouwt mee met nabestaanden en Noorse volk'.  Zo kan de Leider tenminste nog alle kanten uit wat betreft de dader en is de tweet dus helemaal politiek correct en toch toepasselijk.

De Supreme Leider houdt zich daarna een paar dagen stil totdat duidelijk wordt wat er precies gebeurd is in Noorwegen. Dat ziet er toch niet zo goed uit voor de Leider. De dader heeft namelijk ook een manifest geschreven waarin de Supreme Leider verscheidene malen positief genoemd wordt en waaruit blijkt dat de dader precies hetzelfde gedachtengoed heeft als de Supreme Leider zelf. De dader heeft alleen een wat andere invulling aan dat gedachtengoed gegeven. 

Die andere invulling kan politiek erg schadelijk zijn voor de Supreme Leider dus de Leider bedenkt zich geen moment en plaatst meteen een verklaring op internet waarin staat dat uit het manifest van de dader blijkt dat we te maken hebben met een waanzinnige. 

Verder zegt de Leider dat noch hij, noch de partij verantwoordelijk is voor een idioot die de vredige vrijheidslievende anti-islamidealen van de Leider op een geweldadige manier misbruikt. Wat dat betreft volgt de leider een beetje de argumentering van Julius Streicher die voor de rechtbank in Neurenberg ook volhield dat hij met zijn schrijven toch niet verantwoordelijk gehouden kon worden voor wat de nazies naar aanleiding daarvan de Joden en anderen aandeden. Streicher werd echter terecht opgehangen voor zijn haatzaaiende retoriek zoals we allemaal weten.

Nu we het daar toch over hebben, ook Ben Kokmeeuw manifesteert zich natuurlijk meteen op de website van de Wet-Jezus sekte naar aanleiding van de gebeurtenissen in Noorwegen. Volgens Ben is het toch wel allemaal de schuld van de moslims dat er zoveel doden gevallen zijn. 

Ben Kokmeeuw vindt namelijk dat de ware schuldigen in Noorwegen zijn: 
1. Degenen die Islam hebben bedacht en ontwikkeld. 
2. Degenen die het Islamsysteem met kleding steunen zoals de cassieres van Albert Heijn 
3. Degenen die een nieuwe wereldorde steunen. En natuurlijk ook 
4. de kerken en synagoges die het niet met de Wet-Jezus sekte eens zijn.

Als 5e zijn natuurlijk ook de politieke leiders van links en rechts schuldig. En als laatste en als 6e is volgens Ben de dader van de aanslagen zelf natuurlijk schuldig want hij heeft het toch maar even gedaan, maar dan wel omdat bovenstaanden ook allemaal schuldig waren. 

Degene die natuurlijk niet schuldig waren zijn de Wet-Jezus sekte en Ben zelf omdat die, volgens Ben, terecht de Islam ontmaskeren als een religie die overal schuldig aan is.

Ook Gieltje Vroom laat weer eens van zich horen. Volgens Gieltje is het allemaal de schuld van de jonge sociaal-democraten zelf dat ze doodgeschoten zijn want ze stonden daar op dat eiland met een heel groot spandoek waarop de woorden 'Boycot Israel'.  "En", zegt Gieltje, "laten we ook niet vergeten dat de 'Oslo accoorden, de roadmap to hell' uit die contreien komen. Hoe lang laat God dat nog toe want in dat kamp leerden ze dat", aldus Gieltje Vroom.  

Ben Kokmeeuw vindt dat een heel goed punt om te noemen want Ben schreef al eerder dat de huidige Noorse regering erg pro-Palestijns is. Volgens Ben Kokmeeuw is het net als Sodom en Gomorra, toen die steden omgekeerd werden. Ze hebben het er helemaal zelf naar gemaakt.

Ben vraagt Gieltje ook wat haar echtgenoot Zacharias (Zack) Tabak van dit alles vindt. Gieltje zegt dat Zack Tabak denkt dat er wel degelijk moslims achter de aanslag zitten. En Gieltje zelf denkt dat ook want  want de Noorse dader werd geinspireerd door de gematigde islam, aldus Gieltje. Dat had Gieltje namelijk op een obscure website gelezen.  Maar omdat de dader zelf zegt dat hij christelijk is denkt Zack Tabak eigenlijk ook dat de dader toch ook wel in de Bijbel gekeken kan hebben want staat er niet in Jeremia 50 vers 15 en 16: "Voltrek aan de stad de wraak van de HEER, doe met haar wat ze zelf heeft gedaan. Dood de zaaiers van Babel, roei de maaiers in de oogsttijd uit. Door het moordend geweld vlucht ieder naar zijn eigen volk, keert ieder naar zijn eigen land terug?" En dat was toch maar even mooi de opzet van de dader.

Maar ja, het gonst natuurlijk op internet van de theorieen en iedereen in Nederland probeert iedereen in Nederland de schuld te geven van wat er gebeurd is in Noorwegen. Links geeft rechts de schuld en rechts geeft links de schuld. De kogels kwamen van rechts omdat links te tolerant is, en ga zo maar door. 

Ook op de verscheidene fora is het een drukte van jewelst. Alleen niet op het Forum van Racisten van JP (Jaap) Wante, want dat Forum is plotseling helemaal verdwenen net voordat de gebeurtenissen plaats vonden in Noorwegen. Het was natuurlijk toeval dat net voor de verdwijning het forum van Jaap overspoeld werd door Jaap zelf in de hoedanigheden van bijna perfect Nederlands schrijvende neo-nazistische Noren. Daar moeten we natuurlijk verder niets achter zoeken. Het Forum van Jaap is nu echter helemaal verdwenen, misschien door toedoen van de AIVD, mischien omdat Jaap weer eens is opgenomen vanwege multipele persoonlijkheidsstoornissen. 

Maar dat is verder niet van belang en misschien is het wel een zegen voor de mensheid en Jaap zelf. Het ging namelijk weer van kwaad tot erger met Jaap en hij viel weer helemaal in zijn vroegere nazistische waandenkbeelden terug. Enige tijd in een rustige omgeving zonder Forum zal Jaap goed doen. Laten we hopen dat Jaap weer tot bezinning komt.

Zoals Zack Tabak het altijd zo treffelijk weet te zeggen: "Oudere mannen moeten sober, waardig en bezonnen zijn, en gezond in het geloof, de liefde en de volharding." Dit alles zijn dingen die Jaap de laatste tijd miste.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten