zaterdag 20 februari 2010

Het Forum van de Vreemden Vrij

Uw verslaggeefster heeft ontdekt dat sommige radicale elementen van de kerk SIEO (Synoptisch Islamcontrair Ethisch Orgaan) en van de NVB (Nederlandse Vrijheids Beweging) elkander weer gevonden hebben op een webforum met de naam Forum van de Vreemden Vrij (FvdVV). Onder andere zijn JP (Jaap) Wante en Gieltje Vroom waargenomen en ook Gieltjes echtgenoot Zacharias (Zack) Tabak vertoont er af en toe zijn gezicht.
Vrijwel alle leden van dit internet forum volgen strikt het gedachtengoed van de Supreme Leider van de politieke partij PVVV (Partij van Vreemden Vrij). Zoals al eerder vermeld zijn de belangrijkste doelstellingen van de PVVV als volgt:
1.       Sterke regering o.l.v. de Supreme Leider van de Partij van Vreemden Vrij (PVVV).
2.       Afschaffing van artikel 1 van de Grondwet.
3.       Recht op belediging, met name op belediging van moslims.
4.       Sluiting van moskeeën en islamitische scholen.
5.       Deportatie van moslims al dan niet met dubbele nationaliteit.
6.       Verbod op hoofddoekjes behalve voor nonnen.
Het forum is vandaag in rep en roer want de afgelopen nacht is het Nederlandse kabinet gevallen. Vooral Jaap Wante is door het dolle heen. Samen met veel andere Forumleden is hij de hele nacht wakker gebleven om de gebeurtenissen rond het kabinet op de voet te volgen.
Allen zijn bij het ochtendbreken in een vreugdedans uitgebarsten toen het kabinet eindelijk viel, daarbij Houzee!, Houzee!, Houzee!, Houzee! zingend op de wijs van Olé, Olé, Olé.
Champagne werd uit de koelkast gehaald en meteen soldaat gemaak. Een ieder was in extase.
Het forumlid Fanny de Wilde voelde zelfs haar gehele omvangrijke lichaam tintelen van genot. Ook uit het verre Thailand kwamen er gelukwensen.
De Forumleden zien in de val van het kabinet een mogelijkheid om de Supreme Leider van de PVVV in het pluche te helpen en er worden dan ook allerlei plannen gesmeed. Forumleider Mark van Schooyen wil wel even vermelden dat een vrouw als MP van Nederland natuurlijk onbespreekbaar is. De nieuwe minister president moet volgens hem gewoon weer iemand met ballen zijn.
Enkele Belgen op het Forum propaganderen meteen een ‘Ansluss’ van Belgie bij Nederland. Volgens hen moeten de Vlaamse leeuw en de Nederlandse leeuw gekruist worden en ze hopen dat het nieuwe kabinet daar aandacht aan gaat besteden. Jopi Tweemil ziet dat ook wel zitten maar hij vindt wel dat het initiatief van de Belgen uit moet gaan en dat ze daarom hun Vlaamse leeuw ter dekking aan moeten bieden. Natuurlijk moet er nu ook dekgeld voor de Nederlandse leeuw betaald worden. Een simpel meenemen van een bevruchtte Vlaamse leeuw zit er dit keer niet in.
Jaap Wante stelt voor dat iedereen zich meteen aan gaat melden “om te folderen en ga zo door”. Wat Jaap precies met ‘ga zo door’ bedoelt is nog niet helemaal duidelijk maar zal na verloop van tijd wel uit de doeken gedaan worden. Jaap kennende zal het wel weer te maken hebben met demonstratiemarsen en het schilderen van identieke protestborden daarvoor.
Het feest gaat nog tot diep in de middag door en steeds meer forumleden wensen elkaar geluk. “Het is gedaan” zegt de Belg A.Sociaal maar hij vreest dat de Supreme Leider van de PVVV toch onder een cordon sanitaire gaat lijden net als de Belgische held, Flipje Winter.
Andy de Waan, een militante boeddhist, weet het wel en laat dat blijken op het forum ook.
Hij eist verminking van alle moslims door het nieuwe kabinet maar liever nog een moslimvrije wereld en roept daarom iedereen op om op de PVVV te stemmen. De PVVV zal er volgens Andy voor zorgen dat de ideale samenleving bereikt wordt.
Als uw verslaggeefster zal ik u van tijd tot tijd op de hoogte houden van verdere wetenswaardigheden van het forum en zijn leden.
Inspiratie gehaald hier en hier.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten