dinsdag 15 maart 2011

Een ieder zingt zijn eigen wijs

Afgelopen vrijdagnacht is er een Joods gezin uitgemoord in een Israelische nederzetting op de Westelijke Jordaanoever. De dader is vermoedelijk Palestijn. 

In Nederland wordt deze tragedie meteen door voor- en tegenstanders van de Israelische politiek aangegrepen om de tegenpartij in een kwaad daglicht te stellen. Antje Molenbult, die zich sterk maakt voor de Palestijnse zaak, is van mening dat terreur van de Joodse kolonisten ook een rol heeft gespeeld want het vredige dorpje Itamar is volgens haar één van de meest fanatieke anti-Palestijnse nederzettingen. “Huizen in de fik, auto’s vernield, ook dat hoort  bij de voorgeschiedenis van de moord”, aldus Antje. 

Verder zegt Antje:  “niet alleen de dader is verantwoordelijk voor de moord, maar ook de Israelische regering die doorgaat met de bezetting en kolonisten de hand boven het hoofd houdt.” Volgens Antje heeft de Israelische regering in feite de messen geslepen waarmee het arme Joodse gezin uitgemoord is. Eigenlijk vindt Antje het maar eigen collectieve Joodse schuld, dikke (Molen)bult dat dit gezin uitgemoord is.  De Palestijnen krijgen nu echter ook een collectieve straf want er worden nu weer 500 nieuwe huizen bij gebouwd op de Westoever, aldus Antje en dat is niet eerlijk want de daad is gedaan door maar één enkele Palestijn.

Ook op het Forum wordt deze verschrikkelijke gebeurtenis natuurlijk meteen becommentarieerd. Sjors de Koning plaatst ogenblikkelijk afgrijselijke fotos van de moord want hij “wilde de forumleden maar eens keihard de harde waarheid onder de ogen wrijven”, aldus Sjors. Sjors doet dat volgens eigen zeggen omdat kapitein Zwartkruis eens smerige insinuaties gemaakt heeft aan het adres van de ouders van zijn grote vriend Gajus Keizer. Daarom moeten nu alle forumleden de fotos van de moord zien, net als dat Sjors en Gajus ook altijd fotos en filmpjes van neergeschoten Afghanen, uit helicopters beschoten burgers en van kilometers afstand neergemaaide Irakiers laten zien op het Forum. 

Oorlogsporno noemen Sjors en Gajus dat, en daar horen natuurlijk ook de fotos van het uitgemoorde gezin bij. Kapitein Zwartkruis heeft al eens laten weten dat volgens hem “alleen SSers op dat soort fotos kicken” wat echter helemaal tegen het verkeerde been van Sjors en Gajus was want ook zij kicken op dit soort fotos en zij vinden zichzelf helemaal geen SSers.

James Platschilder vindt het maar niets dat Sjors de Koning weer van dit soort fotos laat zien en verzoekt hem dan ook vriendelijk doch dringend om de volgende keer alleen maar naar dit soort gruwelijke fotos te verwijzen en ze niet te plaatsen. Maar volgens Sjors is er helemaal niets op tegen om deze fotos te plaatsen want de familie heeft zelf toestemming gegeven.

Wie natuurlijk ook meteen van deze vreselijke gelegenheid gebruikt maakt om zijn eigen belangen weer naar voren te schuiven is Ben Kokmeeuw van de Wet-Jezus sekte. Waar voor en tegenstanders van Israel het nog over Palestijnen en Joden hebben, weet  Ben het zoals gewoonlijk weer op zijn eigen stokpaardje te brengen, de moslims. Ben schrijft dan ook meteen een giftig stukje op het weblog ‘Het Vrije Vaderland’ met als titel ‘Moord op Israelisch gezin door moslims’. Ondanks het feit dat de moord op het Joodse gezin vermeld wordt op Teletekst, op de sites van Elsevier en van de Nederlandse kranten, is Ben erg verontwaardigd dat er in de media veel meer aandacht besteed wordt aan de aardbeving en de tsunami in Japan dan aan de moord. Het is volgens Ben ongehoord dat zo’n tsunami het nieuws verdringt van een moord op een gezin in Israel.

Volgens Ben Kokmeeuw ligt de schuld van de moord op het Joodse gezin bij de moslims, van Brazilie tot Japan, net als dat Ben vindt dat de schuld van de genocide op het Joodse volk in de tweede wereldoorlog bij de christenen ligt, waar Ben nog steeds een persoonlijk schuldgevoel van over gehouden heeft. Ben heeft dan ook aan alle Joden gevraagd om hem te vergeven dat hij zo’n verschrikkelijk verleden heeft.

Ben Kokmeeuw verzoekt ook vriendelijk om zijn berichtjes en weblinks door te sturen naar de Christen Unie waar Ben ook een hekel aan heeft, net als aan moslims zoals we allemaal weten, dit omdat de CU Bens mening over moslims niet deelt. Ook wil Ben graag dat het doorgestuurd wordt “aan de idioten, die vandaag in Amsterdam in verbroedering een keten vormden tussen synagoge, moskee en kerk."

De vreselijke moord motiveert Ben wel om nog meer pal te staan voor Israel. Er valt namelijk geen mus ten aarde zonder dat God het weet, aldus Ben, dus ook de moord op het Joodse gezin kon niet gebeuren zonder dat God het weet en het zal daarom dus wel een doel gehad hebben. Waarschijnlijk is dat dus het doel dat Ben Kokmeeuw, Joods Christelijke pastoor van de Wet-Jezus gemeente, nog meer pal zal staan voor Israel zoals Ben onder zijn stukje vermeldt.

Ben vraagt nog wel op het weblogje ‘Het vrije Vaderland’ om geld te storten op zijn bankrekening onder vermelding van ‘steun kinderen Fogel’. Ben zal dit geld dan gebruiken ter ontmaskering van Islam, aldus Ben en ook een beetje sturen naar de 3 overlevende kinderen. Sjors de Koning heeft meteen gestort.

De Oude Zack Tabak is toch niet helemaal van overtuigd van Bens goede bedoelingen en hij houdt ons dan ook voor: “En zij spannen hun tong als hun boog tot leugen. Zij worden geweldig in het land, doch niet tot waarheid. Want zij gaan voort van boosheid tot boosheid, maar mij kennen zij niet, spreekt de HEERE.”

Inspiratie gehaald hierhierhier en hier

Geen opmerkingen:

Een reactie posten